вівторок, 26 липня 2011 р.

Ніжність

Привіт! Я до вас із новою листівкою. Ця теж була на замовлення. Вже маю "постійну клієнтку" - робила для цієї чудової дівчини вже дві листівки. Власне, з її легкої руки і почала робити листівки не лише для рідних і друзів.
Побажання було - якнайбільше білого. Проте хотілося додати трошки кольорових акцентів. Але тут і почалися приколи. Принтер мій кольоровий приказав довго жити. Але мій коханий чоловік, знаючи, ЩО для мене означає моє хобі, вирішив ощасливити мене новим принтером в день мого 20-річчя. Тільки проблемка була. Листівку я мала віддати за день до свого дня народження. Але принтер доїхав раніше до нас. Радості моїй не було меж. Але ця радість згасла, коли чоловік почав ставити СНПЧ (це була його обов"язкова умова існування нового принтера в нашому домі). Щось пішло криво і прийшлося дозамовляти якусь там штучку. І в кращому випадку вона мала прийти до той день, коли листівка вже мала бути подарована.
На щастя, в мене знайшовся папір потрібного кольору з подарованих Грушечкою. Метелика (від Зірочки, біленького) затонувала чорнилом для штампів. Ну і рятівною соломинкою було побажання замовниці - якнайбільше білого!
Попри всі алярми, попри кілька ночей, які я думала, як би не підвести людину - робота над листівкою (яка робилася за останні кілька годин перед зустріччю, хоч ідея була в голові з тиждень) принесла мені величезне задоволення.
Вважаю її певним переходом на новий рівень - вперше використала машинну строчку, паперові спіральки і в процесі мені осінило обгорнути кутики тегу мереживом.
В результаті - я задоволена!
А ось і сам результат


Дякую, що дочитали)

7 коментарів:

  1. Дуже гарно! Зазвичай так і виходить, як щось все йде не так, то результат чудовий!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю з таким успішним поверненням! .класна листівка і ідея з мереживом дуже цікава.Молодець!

    ВідповістиВидалити
  3. Дійсно сама ніжність! Молодсинка!
    Ото техніка не слухняна, не порядок!)

    ВідповістиВидалити
  4. листівка дійсно сама ніжність )))чудо придумала з мереживними кутиками і саме мереживо теж додає ніжності і завершеності роботі ))
    МОлодчинка!!

    ВідповістиВидалити
  5. листівка довершена і свіжість від неї така....мммм....замовниця задоволена-і ти маєш научку(то я про те,що не завжди потрібно до чогось прив"язуватись,розум налаштований гнучкіше-видає такі перли!як, наприклад,це диво)

    ВідповістиВидалити